• Ginkana groga

  Ginkana groga

  És una sèrie d'activitats que sobretot ens faran RIURE molt
 • Paintball

  Paintball

  Acció, tensió, estratègia, presa de decisions immediates i adaptació als canvis
 • Bicicleta elèctrica

  Bicicleta elèctrica

  Possiblitat de gaudir de rutes pels parcs naturals del Montseny i el Montnegre
 • Big ball

  Big ball

  El futbol es realitza amb pilotes inflables gegants
 • Segways

  Segways

  Un vehicle perfecte per descobrir espais naturals!
 • Tir amb arc

  Tir amb arc

  Tot és qüestió de relaxar-se, apuntar i diana!
 • Orientació amb reptes

  Orientació amb reptes

  Hauran de trobar totes les fites i assolir els reptes
 • Parc la selva de l'aventura

  Parc la selva de l'aventura

  Circuits lúdics a dalt dels arbres
 • Team coaching

  Team coaching

  Per aprendre des de l'experiència a distingir entre el treball en Grup i el treball en Equip
 • Descens en BTT

  Descens en BTT

  Descens en bicicletes des del Turó de l'Home!
Castell de Montsoriu, la residència dels Cabrera

A peu o en BTT al castell de Montsoriu i Visita guiada

A peu, en BTT o en bici elèctrica al castell de Montsoriu. A continuació visita guiada per descobrir l’encant del castell medieval. El castell de Montsoriu és una de les fortaleses medievals més notables de Catalunya. Es troba situat al parc natural del Montseny

Itinerari: Trobada a les 10:00 h., esmorzar al restaurant i sortida cap al castell. Un cop finaltizada la visita, dinar al restaurant.

Continuar leyendo

Descens en BTT

Descens en BTT. "10% Dte"

Activitat molt divertida i amb contacte directe amb la natura. Facilitem la infraestructura necessària per portar els clients i les bicicletes fins el Turó de l'Home, punt més alt del massís del Montseny.

Llegir més:

Ginkana a Breda

Ginkana

Es reuneix a tots els participants que subdividirem en diferents equips que s’aniran enfrontant a diverses proves. L’objectiu no és buscar la competició entre uns i altres si no el simple fet de la diversió entre companys i poder passar un gran dia.

Llegir més:

Mag Marconi

Poden quedar les boles d'acer suspeses a l'aire? Poden desapareixer els objecte, per apareixer en altres llocs? Poden els follets reconstruir cartes esmicolades? Pot un mag deslligar-se i tornar-se a lligar si els nusos els fa el públic?

Desprès de veure al MAG MARCONI ningú es tornarà a fer aquestes preguntes.

Entreu amb ell al món de les ilusions!!

Paintball a Breda

Paintball. (300 boles) "Dte 10%"

Joc d’estratègia que consisteix en que dos equips que disposen de marcadores de boles de pintura, hagin de superar la dificultat d’arribar a un objectiu sense rebre impactes del contrincant. 

Llegir més:

Team Coaching

Team Coaching. "2€ Dte"

Entra un Grup, surt un Equip!!

El Team Coaching permet, mitjançant una jornada lúdica, aprendre des de l'experiència a distingir entre el treball en Grup i el treball en Equip.

Llegir més:

Aula entorn rural Can Bosch de Breda

Aula entorn rural Can Bosch "20% Dte".

Can Bosc, és una masia situada a Breda, és un espai creat per acollir tot tipus de grups en jornades d’un dia, famílies, empreses, celebracions.

Podeu trobar-hi: animals de granja (cavalls, ponis, daines, cabres, conills, cabres, ... ),ofereix activitats d'animació i de descoberta de l'entorn, fer jocs d'orientació, gimcanas, buscar el tresor.

Llegir més:

Futbol fang

Futbol fang. "10% Dte"

Esport novetat que ja gaudeix d'una amplia popularitat a tot el món. No permet jugar al toc o córrer ràpid i la pilota no bota, tanmateix, qui juga a futbol fang, ho fa més preocupat per divertir-se que per tocs.

Llegir més:

Ginkana groga a Breda

Ginkana Groga. "10% Dte"

La Gimcana groga és una activitat INNOVADORA i molt DIVERTIDA. Inspirada en el mític programa "HUMOR AMARILLO", és una serie d'activitats que sobretot ens faran RIURE molt. Qualsevol excusa és bona, un comiat de solter o soltera, un aniversari, celebracions....

Llegir més:

Orientació a Breda

Orientació

Es divideixen els grup en diferents equips. A cada un d’ells se li donarà un plànol on estaran senyalitzats diferents punts que, amb l’ajuda d’una brúixola, hauran de localitzar.

Llegir més:

Parc Selva aventura

Parc la selva aventura. "2€ Dte"

Contra la rutina... Adrenalina

Els circuits lúdics a dalt dels arbres de gran altura permeten descobrir el bosc de manera inèdita i original. La Selva de l’Aventura brinda més de 60 activitats d’entre les quals destaquen escales i xarxes de cordes que condueixen a plataformes de fins a 15m d’altura, ponts penjants, camins aeris, tunels, grans lianes i moltes tirolines de fins a 140 metres de longitud.

Llegir més:

Tir amb arc a Breda

Tir arc. "Dte 10%"

El tir amb arc és més senzill del que sembla. Tot és qüestió de relaxar-se, apuntar i diana! Vols practicar una estona el tir amb arc?

Llegir més:

Big ball

Big ball. "10% Dte"

Novetat que ja gaudeix d'una amplia popularitat a tot el món, és una activitat que es realitza amb pilotes inflables gegants, on el participant va a dins d'aquesta, de tal manera que es va totalment protegit.

Llegir més:

Futbolí humà

Futbolí humà. "10% Dte"

Activitat lúdica fonamentada en el dássic futbolí però en que se substitueixen les figures per persones humanes. Així, els jugadors hauran de desplaçar-se lateralment per la barra com si d'un futbolí tradicional es tractés.

Llegir més:

Lloguer de bicis elèctriques amb o sense guia

Lloguer de bicis elèctriques. "10% Dte"

Les bicicletes elèctriques us ofereixen la possibilitat de gaudir de rutes al Castell de Montsoriu, pels parcs naturals del Montseny i el Montnegre tot passejant pels seus camins amb tota la família o amics, sense un excés d'esforç, d'aquesta manera tothom podrà gaudir de l'entorn.

Llegir més:

Orientació amb reptes a Breda

Orientació amb reptes. "10% Dte"

Cursa d'orientació, seguint un mapa i omplint un full de control, hauran de trobar  totes les fites que el mapa marca i seguint l'ordre. Cada 3 fites, cada equip vindrà en un espai determinat a passar un repte,no podrà continuar l'orientació fins que superi el repte

Llegir més:

Segways a Breda

Segways. "Dte 10%"

T'apropem al món d'aquest fantàstic i futurista d'un vehicle que es caracteritza per la seva utilitat i el seu respecte al medi ambient. Ni contamina ni fa soroll,  és perfecte per descobrir espais naturals!

Llegir més: