• Parc la selva de l'aventura

    Parc la selva de l'aventura

    Circuits lúdics a dalt dels arbres
  • Visites Castell de Monstosriu

    Visites Castell de Monstosriu

    O. Nicolau, CC BY-SA 3.0 , via Wikimedia Commons
Castell de Montsoriu, la residència dels Cabrera

A peu o en BTT al castell de Montsoriu i Visita guiada

A peu, en BTT o en bici elèctrica al castell de Montsoriu. A continuació visita guiada per descobrir l’encant del castell medieval. El castell de Montsoriu és una de les fortaleses medievals més notables de Catalunya. Es troba situat al parc natural del Montseny

Itinerari: Trobada a les 10:00 h., esmorzar al restaurant i sortida cap al castell. Un cop finaltizada la visita, dinar al restaurant.

Continuar leyendo

Mag Marconi

Poden quedar les boles d'acer suspeses a l'aire? Poden desapareixer els objecte, per apareixer en altres llocs? Poden els follets reconstruir cartes esmicolades? Pot un mag deslligar-se i tornar-se a lligar si els nusos els fa el públic?

Desprès de veure al MAG MARCONI ningú es tornarà a fer aquestes preguntes.

Entreu amb ell al món de les ilusions!!

Parc Selva aventura

Parc la selva aventura. "2€ Dte"

Contra la rutina... Adrenalina

Els circuits lúdics a dalt dels arbres de gran altura permeten descobrir el bosc de manera inèdita i original. La Selva de l’Aventura brinda més de 60 activitats d’entre les quals destaquen escales i xarxes de cordes que condueixen a plataformes de fins a 15m d’altura, ponts penjants, camins aeris, tunels, grans lianes i moltes tirolines de fins a 140 metres de longitud.

Llegir més: