Senderisme. Sant Marçal - Matagalls

En companyia de l'avi Josep "La bestia, te 75 anys i ens va fotra canya" i del Joan vam fer la ruta Sant Marçal - Matagalls.
El dia va acompanys i això sempre s'agraeix.

La pujada al Matagalls sol ser una dels primers cims que fa tot excursionista . No presenta cap complicació tècnica però l’inici és exigent ja que les fortes pujades inicials ens agafen freds encara…

La ruta comença al costat de La Taula dels tres bisbes, anomenada així perue en aquest punt és fronterer entre tres bisbats (Barcelona, Vic i Girona) i a la vegada de tres municipis: Viladrau, Arbucies i Montseny. Per tal d’arribar-hi ho podem fer des de Santa Fe del Montseny (carretera Bv-5114) o des de l’eix transversal prenent la sortida de Viladrau i després prenent la carretera Giv-5201. Just al Coll del Sant Marçal (on començarem a caminar) hi ha espai per aparcar.

Des de la Taula dels tres Bisbes podem contemplar una panoràmica de gran part de l’ascensió. Al darrera de la Taula dels tres bisbes hi ha una gran creu de fusta des d’on podem tenir una vista de primera línia de les agudes.

Tota la ruta transcorre pel GR-5.2 (senyals blancs i vermells) entre roures i faigs, està ben indicada amb rètols metàl.lics i és una ruta força concorreguda (sobre tot si fa bo). És per tant gaire be impossible predre’s.

Ens va agradar molt, els paissatges, la tranquilitat, ...
Podeu veure les imatges a http://goo.gl/dHryMw
 

 DE TORNADA PODEM ESMORZAR O DINAR AL

Restaurant Can Mariano de Breda