E-rutas electròniques. Un Espai a Montsoriu

Les e-Rutes són itineraris multimèdia guiats per GPS. L'any 1368, el rei Pere el Cerimoniós ha posat setge al castell de Montsoriu,  residència principal dels vescomtes de Cabrera i un dels més poderosos i forts castells de la Mediterrània.

 El rei ha ordenat al seu senescal, en Bernat de So, que t’encarregui a tu, Ramon Saguàrdia, el millor enginyer militar de l’època, la missió de preparar un detallat informe dels sistemes defensius, la potència militar i la capacitat de resistència de la guarnició... Per tal de poder-te introduir al castell sense despertar sospites i poder-te moure lliurement, hauràs de fer-te passar per monjo del veí monestir de Sant Salvador de Breda.

Les e-Rutes són itineraris multimèdia guiats per GPS que us permetran descobrir i interpretar els secrets del nostre territori a través d’una experiència interactiva mitjançant una PDA (ordinador de butxaca).

Una mirada diferent sobre la Selva que us portarà pel patrimoni, pels racons i per la història de la comarca de la mà de personatges singulars. Podreu llogar una PDA a les oficines de turisme de les poblacions per on transcorren les e-Rutes.

Localització de l'e-Ruta

Un espia a Montsoriu
 
 
Restaurant Can Mariano de Breda